توسعه گلستان به پیگیری مطالبهگران اقتصادی نیاز دارد
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری نقلنو، امیر یوسفی در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: در دهه های گذشته سالانه ۱۷۰ هزار هکتار از اراضی گلستان زیر کشت پنبه قرار می گرفت که محصول تولیدی نیاز واحدهای ریسندگی و دیگر واحدهای وابسته کشور را تامین می کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی افزود: به سبب ضرورت توجه به امنیت غذایی و حمایت دولت از گندم، الگوی زیر کشت در گلستان به گندم هدایت شده است و این امر، اراضی زیر کست پنبه را کاهش داده است.
وی افزود: در حال حاضر بخشی از پنبه مورد واحدهای ریسندگی گلستان از مبادی ازبکستان و ترکمنستان تامین می شود؛ بر اساس آمارهای رسمی، مصرف سالانه واحدهای رسیندگی کشور ۱۶۰ هزار تن پنبه مجلوج است که فقط ۶۰ هزار تن پنبه در کشور تولید می شود.
یوسفی گفت: در ۸ ماهه نخست امسال،۶۷۴ هزار تن کالا از مبدا گلستان صادر شده که موجب ارزآوری ۳۴۷ میلیون دلاری برای این استان شمالی بوده است و حدود ۲۰ هزار تن کالا وارد گلستان شده است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان ادامه داد: میزان مالیات تکلیفی برای استان گلستان در سال جاری ۵ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است که تا پایان فصل سوم سال،حدود ۶۵ درصد مالیات محقق شده است.
وی گفت: راهاندازی منطقه آزاد تجاری اینچهبرون، محور توسعه گلستان است و باید دستگاههای مرتبط برای راهاندازی هرچه سریعتر آن دست به کار شوند.
یوسفی در ادامه بر ضرورت حمایت از سرمایهگذاران بومی در مسیر توسعه گلستان، توجه به قیمت خرید تضمینی گندم براساس قیمت ارز و پیشگیری از زیان به کشاورزان منطقه، چاره جویی برای رفع ناترازی انرژی به ویژه گاز و برق در زمستان و پیشگیری از زیان به واحدهای تولیدی منطقه و تامین سرمایه در گردش بانکی واحدهای تولیدی تاکید کرد.
گفتنی است، مطابق گزارش اتاق بازرگانی گرگان ، بیش از ۸۰۰ فعال اقتصادی در گلستان دارای کارت بازرگانی هستند و عمده فعالیت فعالان اقتصادی گلستان با کشورهای آسیای میانه است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0